Monday, May 11, 2009

Ohisashiburi Heretic! / long time no see, Heretic!

hello Heretic...

pheww... dah lame tak tulis blog ni... macam macam nak citer tapi bile nak tulis je mesti tak ade idea.. kalau kat luar, tengah jenjalan mesti ade cite n idea..
takpe.. arini aku dapat satu lagi pengalaman...
hahahahaha
malu ya amat!!! macam tak sangke je aku leh wat camtu/...
nak tau tak ape aku wat arini heretic?
aku gi shooting kat KLCC>..
can you imagine that? standing in the middle of the crowd n people were looking at you?
i mean hundreds of people are looking at you simultaneously..
god im so scared + happy + nervous... its the first time aku pegi blakon kat KLCC... 
owh/.. kau nak tau tak heretic, aku terase macam artis plak time tu... yer ah.. sume pandang... then ... arrrrrrrrghhh...! orang ramai gile.. KLCC lah aktekan... mule mule takot,,, tapi thanks kat 3 orang yang wat aku CHILLAX!!!... orang ertiga tu adalah kakak aku, wahida n nabilah... they give me support n macam2... cewah... macam dah menang Anugerah Oscar plak..... 
hmm..... hope pasni leh blakon ngan sape2 lagi... best tol berlakon!
alright Heretic.. see ya next time/...

1 comment: